Pohjolan Turvatekniikka Oy

Pohjolan Turvatekniikka Oy on Suomussalmella syksyllä 2011 perustettu yksityisiä turvallisuuspalveluja tuottava yritys. Toimialueena on koko Suomi...
Palvelemme sekä yksityisiä henkilöitä kuin myös yrityksiä. Tuotamme vähintään kaikki yleisimmät turva-alan palvelut ja tarjoamme niitä asiakkaillemme. Palveluistamme enemmän Palvelut-sivulla. Henkilöstömme on hyvin kouluttautuneita alansa ammattilaisia.
Yrityksemme pääarvoihin kuuluvat luotettavuus, rehellisyys sekä jatkuva kehittyminen.

Meihin voi luottaa asiassa kuin asiassa, hoidamme tehtävämme alusta loppuun emmekä tingi asiakkaan tyytyväisyydestä palveluihimme.
Toimintamme on rehellistä. Tarjoamme tuotteitamme ja palveluitamme asiakkaalle kartoituksen tuoman todellisen tarpeen mukaan, emme "tyrkytä" asiakkaalle sellaista mitä hän ei tarvitse. Hinnoittelu on myös tasapuolista sekä kilpailukykyistä. Olemme turva-alan asiantuntijoita ja haluamme jakaa tietämyksemme myös asiakkaan kanssa.

Jatkuva kehittyminen on meille tärkeää. Henkilöstömme osallistuu säännöllisesti koulutuksiin sekä erilaisille alamme messuille,  jotta pysymme koko ajan toiminnaltamme ja tuotteiltamme ajan mukaisissa tiedoissa, taidoissa ja valikoimissa.

Referenssit

Alla tyytyväisiä asiakkaitamme