Paikallisvartiointia suoritetaan asiakkaan tiloissa  mm. kameravalvontaa apuna käyttäen ja erilaisia kierroksia ja oheistöitä suorittaen. Vartioinnin tuomalla näkyvyydellä pyritään ennaltaehkäisevään vaikutukseen. Järjestyksenvalvonnan saralla tarjoamme tapahtumaluontoista ja lyhytkestoista järjestyksenvalvontaa pienistä tapahtumista aina festareihin asti.
Anna koulutettujen turvallisuusalan ammattilaisten auttaa sinua ennaltaehkäisemään rikoksia sekä ylläpitämään turvallisuutta.

Myymme, asennamme ja huollamme ammattitaidolla kameravalvontajärjestelmiä. Valvontakameroilla suojaataan omaisuutta, kiinteistöjä ja henkilöitä. Valikoimiin kuuluu niin ethernet-verkkoon liitettäviä kameroita kuin WiFi-verkon kautta toimivia langattomia kameroita. Myymme järjestelmiä, jotka tuottavat vähintään HD-tason teräväpiirtokuvaa. Nyt valikoimmassa uuden sukupolven 4K-kuvaa tuottavia järjestelmiä. Suunnittelemme asiakkaiden tarpeita vastaavan paketin ja asennamme sen ns. avaimet käteen-periaatteella. Kysy tarjous! 

Myymme, huollamme ja asennamme hälytysjärjestelmiä niin koteihin kuin yrityksiin. Valikoimiimme kuuluu alan luotettavimpia merkkejä mm. DSC ja Visonic. Kartoitamme kohteen, suunnittelemme tarvittavan järjestelmän, teemme tarjouksen sekä tarvittaessa asennamme järjestelmän ns. avaimet käteen -periaattella. Valikoimassa niin langattomia kuin kaapeloitaviakin hälytysjärjestelmiä.

Meidän kautta on saatavissa paloturvallisuuden tuotteita kuten palo-ja häkävaroittimet ja sammutuspeitteet. Suunnittelemme ja asennamme asiakkaan tarpeita vastaavan paloilmoitinjärjestelmän.

Turvallisuuskoulutukset ja luennot. Järjestämme yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille toimialoittain räätälöityjä turvallisuus- ja uhkatilannekoulutuksia. Koulutusten pääpainona riskien ennaltaehkäisy sekä uhkatilanteissa toimiminen. Koulutusten sisältö koostuu pääsääntöisesti teoriasta sekä toiminnallisesta harjoittelusta.

Suunnittelemme, kartoitamme ja toteutamme asiakkaiden tarpeiden mukaan pelastus- ja turvallisuussuunnitelmia. Järjestämme myös turvallisuuskävelyitä.